Fabrika za proizvodnju čeličnih konstrukcija

KESZ Construction Holding ima sopstvenu fabriku za proizvodnju čeličnih konstrukcija KESZ Ipari Giarto Kft. Postrojenje je smešteno u industrijskom parku KESZ u Kečkemetu.

Ukupna površina radionica je 25.000 m2, od čega 10.000 m2 zauzimaju skladišni blokovi. Godišnji kapacitet fabrike prelazi 20 000 t.

Fabrika koristi jedinstveni koncept dizajna prilagođen posebno za ovu fabriku i integrisan u proces proizvodnje čelične konstrukcije, koji, sa svoje strane, osigurava da su izrađeni proizvodi najvišeg nivoa složenosti, tačnosti i kvaliteta.

Osnovna delatnost fabrike je proizvodnja metalnih konstrukcija namenjenih energetskom sektoru, hemijskoj industriji, građevinarstvu i rudarstvu. Pored toga, čelične konstrukcije za objekte raznih namena (industrijske zgrade, skladišta, hangare, sportske dvorane, tržne centre, itd.) čine značajan deo njihovog proizvodnog asortimana.

Proces proizvodnje u fabrici predstavlja sveobuhvatni tehnološki lanac uzastopnih operacija koje osiguravaju proizvodnju čeličnih konstrukcija, počevši od prethodne obrade materijala do konačne montaže proizvedenih konstrukcija.

Posebna pažnja posvećena je kvalitetu proizvoda i zbog toga je implementiran individualni sistem upravljanja kvalitetom koji se zasniva na funkcionalnom preispitivanju svake faze proizvodnje i koji je povezan sa sistemom upravljanja proizvodnjom. U pitanju su sledeći standardi: DIN EN ISO 9001–2000, DIN EN ISO 9001–2008, ISO 14001 MSZ 28001, MSZ EN ISO 3834–2, DIN 18800–7 Klasse E.

Nacionalne i međunarodne stručne organizacije prepoznale su uspešan rad ove fabrike, o čemu svedoče i primljene nagrade. Danas ovi proizvodi stalno osvajaju nova tržišta i široko su zastupljeni ne samo u Mađarskoj već i u mnogim evropskim zemljama, među kojima su Ukrajina, Nemačka, Austrija, Francuska, Hrvatska, Bugarska, Slovačka, Srbija i Rumunija.